Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nezlobte se, ale je to, jakobyste se na svět díval klíčovou dírkou a výsledek svého pozorování vydával jako posutlát. Nemám čas ani chuť Vám vyvracet jeden Váš nesmysl za druhým, ale zkrátka každé A má také B. A navíc, brečet nad rozlitým mlíkem a vydávat sousedovo za to víc umí každý. Podstatné je dokázat hrát s rozdanými kartami. Nezastávám se úředníků z příslušného ministerstva, ale tak jednoduché, jak Vy to prezentujete, to zkrátka není.

1 0
možnosti

Tou klíčovou dírkou se asi na svět díváte vy a nebo sedíte na židli ze které se rozhodují pitomosti o krajině. Nevím kde jste žila a kde žijete. Jsem dost starý a pamatuji si velmi dobře krajinu před 50 - 60 lety. Ničit krajinu začali rozoráváním mezí, melioracemi a v poslední době ničením orné půdy zastavováním různých skladových hal, parkovišť, kde betonové plochy pochopitelně nevstřebají ani litr vody. Spočítejte si kolik orné půdy každým rokem ubývá a ta plocha by pojala nejen vodu, ale dala i životu důležité plodiny. Starým a dobrým hospodářům stačil jejich "selský rozum", přebírali zkušenosti od starších a sami přírodu poznávali, šetrně se k ní chovali a především mysleli na budoucí generace. Dnes jde hlavně o to, co se z toho dá vytřískat.

1 0
možnosti

R97u24d62a 71S94l55a90v13í30k

10. 8. 2018 20:47

Komické, jak v předchozím blogu horlíte proti stavbám jezů na Labi a tady bojujete za stavbu děl pro zadržování vody...

0 0
možnosti

Komické, jak jste nedokázal pochopit, že článek kritizuje umělé snahy zadržovat vodu na úkor mnohem levnějších přírodních řešení, která tu bývala odjakživa.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS