Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste si jistý svými závěry ?

Český stát se už v minulosti pokusil Českou poštu předělat z části na komerční/podnikatelskou banku, kterou vlastní ČSOB. To byl začátek konce České pošty.

Poštovní spořitelna nenabídla slušné úroky z půjček, ani žádné výhodné peněžní produkty. Současná nabídka je : Zpoplatněný výběr hotovosti z cizích bankomatů v ČR i zahraničí, pouze 1 výběr měsíčně zdarma u České pošty. Okamžité odchozí platby za 5 Kč v internetovém bankovnictví, za 95 Kč na pobočce. Ne příliš výhodné kurzy pro platby v cizí měně. Mobilní aplikace s nejhorším hodnocením uživatelů ze všech dostupných mobilních bankovnictví.

ČSOB se musí radovat, kolik pracovníků jí pošta pro její služby bezplatně poskytla.

Místo lukrativních přepravních listovních a balíkových služeb, se pošta věnuje tomu, na čem sama nevydělává a všechny nově vzniklé konkurenční firmy, na přepravě a doručování zásilek, slušně vydělávají!

Nebyl toto skutečný záměr všech předchozích reorganizací, aby vydělali především ti druzí ?

;-(

0 0
možnosti

Jak jste přišel na to, že Česká Pošta poskytla své zaměstnance ČSOB bezplatně?

0 0
možnosti
Foto

J42a91n 16Š16i34k

4. 4. 2023 7:08

Pokud by stát provozoval jakousi státní banku, tak se s Vámi vsadím a bezpečně vyhraju, že do pěti let bude ve ztrátě několika desítek miliard. Včerejší reportáž na TV NOVA to ukázala jasně. Máme skoro nejhustší síť poboček v Evropě, ale na službách to vidět není, občané jsou nespokojeni. Zahraniční pošty vydělávají a naše je ve ztrátě. Z jednoduchého důvodu. Česká je ve státních rukou a zahraniční v soukromých. Dodat nelze nic. Hezký den

3 0
možnosti

A třeba o určitém monopolu co má Německa posta nam nic neřeknete?

0 0
možnosti

Banka, která bude provozovat 3000 poboček, živit v nich lidi, technologie, těžko může poskytovat levné služby. Zvlášť, když nemá klientelu.

0 0
možnosti

Také si myslím, že to je jen sen. Asi jako další český řetězec supermarketů který by proháněl ty německé u nás.Mám dlouhodobého kamaráda, který byl vyšším činitelem Svenska Post. Ta se už před léty smrskla ve své klasické části a nic s tím nenadělali.

0 0
možnosti
Foto

Obecně souhlas, ale opravte si vlastnictví ČSOB. Vlastníkem 100 % akcií je belgická KBC. Generali vlastní Českou pojišťovnu...

2 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1123x
Autor ekonomického modelu "HODNOTOVÁ EKONOMIKA", na principech svobody, práva, spravedlnosti a rovnosti.

Svoboda, právo a spravedlnost jsou cestou k lepšímu životu.

Model  ukazuje cestu, jak změny ve společnosti provést.http://www.obcane-cr.cz

Seznam rubrik