Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)......Výborně napsáno! HOří desítky skládek z odpadem, neskutečné zasvinění prostředí! Usuzuji, než to za drahé peníze likvidovat, tak to někdo zapálí. Hasiči si zacvičí, nějaké peníze to stojí, majitel skládky si mne ruce kolik ušetřil. To neřeší nikdo. Ale, že hlava státu si udělá srandu z novinářů, to se řeší.

Za minulého režimu jsem si říkal....já snad žiju v blázinci! Současný režim to několikanásobně překonává! Kocourkov hadra! R^R^R^

4 0
možnosti

J25i28ř80í 33H49o39r47á13k

14. 8. 2018 15:58

Moje osobní zkušenosti s inspekcí životního prostředí jsou negativní, nafoukaní mladí inspektoři, kteří ničemu nerozumí a do všeho se snaží mluvit. Největší perlička je, že současný ředitel Geuss potvrdil, že odpad z ostravských lagun je výrobek a na základě tohoto dobrozdání bylo několik tisíc tun navezeno do Vratimova a nyní musí za likvidaci tohoto odpadu stát znovu platit. Takoví to jsou "odborníci". Pytlák hajným. Tak akci na hradě se nelze divit.

4 1
možnosti

Nevím - nemusí náhodou ČIŽP (tak, jako mnohé jiné orgány) konat na udání povinně?

Víte to Vy?

Pokud musí, co jí vyčítáte? Pokud nevíte, proč si nejdřív neověřítě?

2 2
možnosti

Standa ví, proto může minusovat!! (ví samozřejmě kulový)

1 1
možnosti

Vážený pane Barta, věc není tak jednoduchá jak popisujete a nutno dodat ,že se o to zasloužila naše česká udavačská povaha. Vím jak to na těchto Úřadech chodí. To co přijde na udání se musí urgentně prošetřit, udělat zápis a vyhodnotit. Takže samotný Úřad je v tom nevinně, řídí se jen daným zákonem. Přítel, který se podobnými záležitostmi zabývá ,by o tom mohl sepsat román. Je totiž úplně jedno jestli je to stížnost pod jménem nebo je to anonym. A věřte, že český národ nelení, šetří se desítky udání denně a jedná se kolikrát o větší banality než je pálení trenek. Takže než začnete soudit, zjistěte si o dané problematice více informací....

2 3
možnosti

Pokud je zjevne ze se jedna o nesmysl, tak NEMUSI urgentně prošetřit, udělat zápis a vyhodnotit, ale vyhodit.

0 0
možnosti

To je logika (!): "....kontrolní orgány byly vytvořeny proto, aby lidem pomáhaly, informovaly je o novinkách a povinnostech, radily a doporučovaly."

Tak kontrola není proto, aby kontrolovala! Ona je laskavou matkou - radící, doporučující....

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS