Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ukazka "dobre" organizovane republiky, pane Barta. Vy narikate (stejne jako mnoho cechu) nad "vsivarnou" jednoho ministerstva a nepoukazujete na memohoucnost mit CELOU vladu. Historie vlad CR v tech 26 letech vam odpovi na ty otazky :"proc to nemame....!!

Lenost, nezajem, neznalost mit spolecny cil, ztrata hrdosti byt Cechem, cekani az nam to stat udela a pomuze atd, jsou privlastky ceskeho naroda, ktere se stale prohlubuji. Jiz proto, ze cesky obcan se naucil jen narikat, nadavat a ukazovat na neporadek bez jakekoliv snahy ukazat na reseni.

Vy jste se s timto clankem zaradil mezi ne, pane Barta!!!

0 0
možnosti
LH

Stále se říká, že komunisti ničili životní prostředí, ale co je to dnes?Kapitalismus je založený na tom, aby se vyrábělo co nejvíce šmejdového zboží alidi to zboží kupovali a tím přinášeli zisky svým otrokářům.

Jsem 40 let ženatý a za tu dobu se člověk zařizoval 2x, protože zboží vydrželo 20 a více let.Dneska s bídou vydrží 7 let a pak už nejde opravit.Takže je potřeba více elektřiny, více vody, více papíru na propagaci toho šmejdového zboží atd atd.

Jen takový příklad.

Mým rodičům vydržela domácí vodárna Darling 60 let.Nyní dosluhuje a tak po netu hledám novou.Nejvíce mně dostala "výborná" recenze od jednoho uživatele v dnešní době.Píše, že ji vřele doporučuje, jemu vydržela 8 let ( cha cháá) při denním provozu.Bylo nás doma 5, velká zahrada, která se denně zalévala (ještě se zalévá, ale osoby jsou jen dvě) a toto je u mně denní provoz vodárny.Takže za 60 let provozu kolik si budu muset koupit takovýchto vodáren co vychvaluje ten uživatel??

Lednička Calex nám vydržela 25 let, televize Tesla Color 416 25 let, boiler 120 litrů jde od r.1986 do dneška..atd.Mohl bych vyjmenovávat ještě hromadu věcí z dob komunistů, které nám ještě fungují.

A na druhou stranu.V mnoha zboží se prodává vzduch, protože obal je tak velký aby to vypadalo, že tam toho je hodně.

A tím se dostávám k k MŽP.

Proč ministerstvo buzeruje nás, malé občany a nedohlédne na firmy, které vyrábí SCHVÁLNĚ zmetkové zboží a SCHVÁLNĚ velké obaly na co nejmenší obsah v sáčcích.

Namítnete, že to nemusím kpovat, máte pravdu, ALE TÍM JÁ NEOVLIVNÍM TO, že se to dále nebude vyrábět a prodávat.

0 0
možnosti
Foto

Koncepci každého ministerstva každá nová vláda pouze po té staré (předchozí vládě) jen rezignovaně opíše, protože nic jiného - a admini snad prominou - pro takovou neskutečnou spoustu prasáren, jakými se MŽp ČR naprosto zbytečně za šílené státní peníze údajně v zájmu občanů zabývá, že s ní /tou koncepcí/ ani opravdu NIC VÍC dělat nemůže. !

0 0
možnosti
TB

Tak nějak článku nerozumím. Pisatel sice napadá MŽP, ale pak to jde celé do luftu. Nesmíme totiž zapomínat, že za rozhodnutí stojí vláda, nikoliv pouze ministerstvo. Pokud vláda schválila koncepci ministerstva a parlament to posvětil, tak je vina někde jinde

Ostatně koncepce MŽP nejde ruku v ruce s ekonomikou, což je jasné od začátku, jinak by jsme už neměli žádnou hezkou přírodu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1114x
Autor ekonomického modelu "HODNOTOVÁ EKONOMIKA", na principech svobody, práva, spravedlnosti a rovnosti.

Svoboda, právo a spravedlnost jsou cestou k lepšímu životu.

Model  ukazuje cestu, jak změny ve společnosti provést.http://www.obcane-cr.cz

Seznam rubrik