Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O472 90G81u58r42u

22. 8. 2016 14:37

Dobrý den,

nabídka uvedená na našich webových stránkách bývá téměř ve všech případech totožná jako nabídka na prodejně. Výjimku mohou tvořit určité akce, které jsou k mání pouze na e-shopu, nebo akce, které jsou k dispozici pouze v určitých lokalitách (prodejny). Další rozdíl mohou tvořit individuální firemní nabídky, kde je sleva poskytována na základě tzv. O2 Profi nabídky. O detailech slev poté pojednává smlouva.

Primárně nabízíme služby se závazkem. U pevných služeb je závazek na rok, u mobilních poté na dva roky. Závazková varianta tarifu je vždy levnější - u mobilních paušálních tarifů řady FREE je měsíční částka o 150 Kč vč. DPH vyšší.

Při převodu účastnictví si osoba/organizace, na kterou je číslo převáděno, volí, zda chce přebírat také závazek, či nikoli. Pokud se rozhodne převzít také závazek a ponechá možnost automatického prodloužení smlouvy, dojde k němu po uplynutí závazku po předchozím upozornění na faktuře. K tomu pravděpodobně došlo i u uvedené firmy. Rádi bychom se na to však podívali, proto Vás poprosím, abyste nám podrobnosti a telefonní čísla zaslal přes http://www.o2guru.cz/guru. Děkuji.

Dokumenty a specifikace služeb dáváme k podpisu v elektronické podobě, což má více bezpečnostních prvků než klasická papírová smlouva. Dokument následně zasíláme na e-mail, který nám zákazník sdělí jako kontaktní. Pro přístup k dokumentu je požadováno heslo, které posíláme SMS zprávou. Podpis je na dokumentu, který vždy říká, jaká transakce byla přesně prováděna. Zneužití se bát nemusíte, dodržujeme zásady ochrany osobních údajů. Elektronická evidence smluv je ekologičtější, bezpečnější, přináší úsporu a zvyšuje efektivitu.

S přáním hezkého dne

Jaroslav Neubauer

Guru pro Social Media, O2

0 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1114x
Autor ekonomického modelu "HODNOTOVÁ EKONOMIKA", na principech svobody, práva, spravedlnosti a rovnosti.

Svoboda, právo a spravedlnost jsou cestou k lepšímu životu.

Model  ukazuje cestu, jak změny ve společnosti provést.http://www.obcane-cr.cz

Seznam rubrik