Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velkým pomocníkem likvidace občanů jsou soukromí exekutoři, kteří za nekřesťanské peníze připravují dražby tak, aby se o tom dlužník nedozvěděl. ----- mimochodem dražební vyhláška se doručuje u movité věci -- oprávněnému (věřiteli), povinnému (dlužníovi), manželu povinného ( dlužníkovu manželu), obci ve které se movitá věc nachází (za účelem, aby dražební vyhlášku umístila na své úřední desce)----- u nemovité věci to stejné + se dražební vyhláška doručuje všem kdo k věci mají nějaké právo už v tomto se autor mýlí.

0 0
možnosti

P50e60t42r 78F46a34b70i36á32n

12. 3. 2016 12:16

Myslím si pane Bárta, že čtenáři vůbec nepochopili o čem píšete. Zde je vidět, že lidé článek sice přečtou, ale nejsou schopni o textu a kontextu přemýšlet.

Jak Vám pan Bárta napsal. Lidé, probuďte se. Systém je špatný a demokracie není o svobodě. Definujte si v nastaveném systému slovo svoboda a zjistíte, že demokracie je horší jak komunismus, jen se schovává za slovem svoboda a činností svobodného rozhodování. Demokracie nenásilnou formou nás všechny postupně připravuje o svobodu. O tom ten článek je.

Volíme politiky na řízení špatného systému, který nás připravuje o svobodu pohybu, svobodu slova apod. Velké korporace nás ždímají a stát s tím nemůže učinit vůbec nic. Proč by banka na nás měla mít materiální nárok jen proto, že jsme si půjčili finance na hypotéku?

Opravdu, lidé probuďte se. Situace v ČR je kritická a neustále se vše zhoršuje.

0 1
možnosti

Myslím, že je to víc, než polovina, asi tak devadesát procent.

0 0
možnosti

J51o71s60e28f 10P18o10t84r

12. 3. 2016 0:53

Článek jsem nečetl, už kvůli té hatmatilce v nadpisu, zato si dovolím přednést svojí zkušenost z dob reálného socialismu. V té době museli, opakuji, museli všichni pracovat. Pokud ne, byli umisťováni do vězení, popřípadě na psychiatrii. Boj proti bezdomovcům byl otevřený, veřejně se deklarovalo, že socialismus je pokrokové zřízení a tudíž nikdo nesmí být na ulici a psychotické typy byly bez milosti uklízeny.

Bylo to hlavně proto, že kvůli extenzivnímu rozvoji výroby byt kritický nedostatek pracovních sil.

A teď k té mojí zkušenosti. Několikanásobný pracovník v klíčovém průmyslu, byl při jednom propuštění distrubován do naší výrobní organizace. Vytvořili jsme mu ty nejlepší podmínky včetně ubytování a těšili jsme se na odpovědnou a pro socialistickou společnost smysluplnou práci závozníka nákladního vozu,. zvláště potom, co ten pracovník byl po několikaletém žalářování, a tudíž socialisticky napraven.

Jenže ani ne po půlhodině práce přišel, vrazil mi své pracky téměř do očních bulev a prohlásil : "Soudruhu vedoucí pozorně si prohlédněte tyto ručičky. Ty totiž nikdy pracovat nebudou"

Tím jsem přišel o další iluzi reálného socialismu, a reálný socialismus o dalšího uvědomělého dělníka , který by ho mohl zachránit.

4 0
možnosti

Malá chybička se vloudila do Vašeho dobrého příspěvku. Píšete, že v té době museli všichni pracovat. Řekla bych, že v té době museli všichni mít zaměstnání. O konkrétní práci nebyla řeč.:-)

1 0
možnosti

"Kdo nepracuje, má se báječně" - je vidět, že autor blogu nebyl nikdy nezaměstnaný. Podpora nezaměstnanosti v této zemi je totiž časově omezena. Obzvláště pro starší lidi to není žádná legrace najít v 50-60 práci. Mladí se nechají život od maminek, ty bývají obětavé, a tím to je vyřešeno.

1 0
možnosti

Není podpora, nastupují dávky hmotné nouze

0 0
možnosti

R44a66d81e61k 11J47a39r64o69š

11. 3. 2016 22:43

Zklamu vás, drtivá většina současných bezdomovců nikdy pořádně nepracovala. A podstatná část těch, co spadla do osidel exekucí, si za to mohou svou, s prominutím, blbostí a neprozřetelností...

3 0
možnosti

obdivuji vase sebeobetovani,ja bych z takove zeme,jak ji popisujete,utekl jen co bych to dopsal........jako vazne vnimate cikany a bilou spinu jako neco co mam litovat?

1 0
možnosti

Smutné čtení, ale pravda. V Česku je cca 1.500 000 osob, kteří žijí na hranici chudoby a mají příjem nižší než 9.500 Kč.

1 0
možnosti

Vaše.....V České republice už neplatí přísloví „kdo nepracuje, ať nejí. To říkali komunisté. Biblické je...Kdo nechce pracovat, ať nejí. Trochu rozdíl a nemějte obavy o bezdomovce. Ti si většinově svojí cestu vybrali sami. Exekutoři nejdou po člověku co nemá dluhy. A nikdo nikoho nenutí dluhy dělat atd.

6 3
možnosti

Smutné čtení o smutné zemi a smutných mnoha lidech[>-]

3 2
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1123x
Autor ekonomického modelu "HODNOTOVÁ EKONOMIKA", na principech svobody, práva, spravedlnosti a rovnosti.

Svoboda, právo a spravedlnost jsou cestou k lepšímu životu.

Model  ukazuje cestu, jak změny ve společnosti provést.http://www.obcane-cr.cz

Seznam rubrik